Tilat ja hinnat

Kohtalonmäen tilat taipuvat moneen

Onko mielessäsi syntymäpäivät, häät, kastetilaisuus tai saunailta? Kohtalonmäen tilat taipuvat moneen eri tarkoitukseen ja tilaisuuteen.

Kohtalonmäki Oy - Tilat ja hinnat

Tilojen esittely

Tutustu Kohtalonmäen tiloihin

Tilamme taipuvat moneen eri juhlaan ja tilaisuuteen.

Päätalo

Tervetuloa juhlimaan Kohtalonmäen päätaloon

Päätalossa on kolme erillistä kodinomaista ruokailuhuonetta, joihin mahtuu yhtä aikaa n. 50 ruokailijaa. Huoneita voi käyttää myös yksittäisinä kokoustiloina. Rauhallinen ja innostava maalaismiljöö mahdollistavat niin tehokkaan ja inspiroivan yritystilaisuuden kuin intiimien perhejuhlienkin järjestämisen.

Tarjoilualue on salissa, jossa voidaan ottaa vastaan vieraat, salissa sijaitsee myös avokeittiö. Lämpiminä päivinä talon terassi ja puutarha mahdollistavat kattamaan juhlat ja yhteiset tilaisuudet myös ulos.

Tilusten ympärille avautuva peripohjalainen lakeus lumoaa maagisuudellaan vuodenajasta toiseen ja auringonlaskut ovat vertaansa vailla. Päätalossa on lisäksi kaksi saniteettitilaa, suihkutila sekä sauna.

Huomioithan, että päätalo ei ole esteetön.

Hinnasto

Tutustu hintoihin

Yksityisjuhlat

Koko tila (Päätalo, tynnyrisauna, palju, puori)
– 350 €/vrk
– 700 €/ to-su (12.00-12.00)

Päätalo
– 290 €/vrk
– 550 €/ to-su (12.00-12.00)
– Tuntivuokrauksesta kysy erikseen tarjous, alkaen 70 €/h.

Tynnyrisauna + palju + puori (3-5 h)
– 150 €

Yritystilaisuudet

Kokouspaketti alk. 580 €/8h, sis. päätalon tilat, kahvit/virvokkeet

Tilavuokraus sisältää

– Tilan käyttöoikeuden ilmoitettuna ajankohtana
– Kalusteet, astiat, talon somisteet, kesäkukat, wc-paperit, käsipaperit
– Pöytäliinat ja kangasservetit (pesulakulu laskutetaan suoraan asiakkaalta).

Lisähinnasta

– Siivous (60 €/h)
– Kalusteiden uudelleensijoittelu (60 €/h)
– Asuntovaunun sähköpistokepaikka (20 €)
– Paljun lämmitys (60 €/h)

Kaikki hinnat sis. 24% alv.

Tilan tarina

Näin syntyi Kohtalonmäen tila

Meille vanhojen talojen kunnostus on ollut jo vuosia paitsi harrastus, myös keino säilyttää kulttuuriperintöämme seuraaville sukupolville. Ostimme Kohtalonmäen 2021 alun perin vapaa-ajan asunnoksi alkuperäiseltä omistajasuvulta. Halusimme kunnioittaa tilan alkuperäistä sukua säilyttämällä vanhan nimen osana uutta. Tila on ehkä uuden ajanjakson alussa, mutta historia ja eletty elämä seuraa aina mukana. Näin syntyi Kohtalonmäen tila. Ja ehkäpä kohtaloa oli sekin, että pian tilan ostettuamme päätimme muuttaa Etelä-Suomesta takaisin Jalasjärvelle 15 vuoden jälkeen.

Vanhaa taloa remontoidaan aina sen ehdoilla, kaikenlaiset yllätykset ovat mahdollisia ja kiire ei kannata olla. On hyvä sietää keskeneräisyyttä ja tykätä fyysisestä työstä. Vanhat talot opettavat myös kärsivällisyyttä ja luovuutta, eteen tulee usein yllätyksiä, joskus pettymyksiäkin. Meille tämä on kuitenkin elämäntapa.

Sen lisäksi, että haluamme säilyttää ja ylläpitää vanhan pohjalaistalon kulttuuriperintöä, haluamme myös vahvistaa entisaikojen yhteisöllisyyttä. Olemme kunnostaneet päätalon ja pihan, jotka antavat jo sellaisenaan upeat puitteet juhlille ja tilaisuuksille. Tynnyrisaunassa saa vapaasti löylytellä maaseudun rauhassa ja paljunkin voi lämmittää. Seuraavaksi kunnostuslistalla on vanha kivinavetta (valmis 2024), johon mahtuu ruokailemaan isoon tilaan yhtä aikaa ainakin 70 henkilöä, lisäksi rakennamme savusaunan, ehkäpä teemme myös tanssilavan!

Meille asiakas on tärkein, ja pyrimme tekemään asiat mahdollisimman vaivattomaksi asiakkaillemme kustannustehokkaasti. Monipuolisen, tyylikkään ja ajattoman varustelutason sekä paikallisen taitavan yhteistyöverkoston avulla juhlat sujuu kuten kuuluukin – vaivattomasti ja turhaa stressiä välttäen.

Kohtalonmäki toivottaa juhlijat tervetulleeksi 2023 tammikuusta alkaen!

Terveisin,
Kristiina ja Mikko